Дитячі сонцезахисні окуляри з гнучкими дужками

14.06.2022

Діти завжди дуже активні і часто грають на вулиці. Влітку вплив ультрафіолетового випромінювання найінтенсивніший, навіть за хмарної погоди. Тому дуже важливо вибрати дитячі сонцезахисні окуляри вже зараз. Адже захист очей наших малюків від впливу УФ-променів важливий так само, як захист їхньої шкіри сонцезахисним кремом.

Сонцезахисні окуляри для дітей повинні мати такі властивості:

  • УФ-захист. Дитячі сонцезахисні окуляри повинні бути з поляризацією, блокувати 100% ультрафіолетового випромінювання, а також мати третій ступінь затемнення.
  • Міцність та безпека. Вибирайте для дитини оправи з гнучкими дужками, які не зламаються під час активної гри. Лінзи повинні бути виготовлені з безпечного ударостійкого матеріалу полімеру або полікарбонату, для запобігання поломкам або подряпинам.
  • Комфортна посадка. Сонцезахисні окуляри для дітей повинні добре затуляти очі від сонячних променів і, найголовніше, вони повинні бути зручними. Приміряючи окуляри, запропонуйте своїй дитині пострибати в них та покрутити головою. Окуляри повинні сидіти міцно та не сповзати з перенісся.


Рекомендовані ТОВАРИ