Види шарфів. Актуальні моделі 2021/22

07.12.2021

Шарф залишається неодмінною частиною гардеробу кожної модниці та модника щосезону осінь-зима. Секрет незмінної актуальності та успіху аксесуара в його практичності та безлічі різновидів. Шарф зберігає великий відсоток тепла в нашому тілі, він дарує затишок у холодну пору року та є доречною завершальною точкою осінніх та зимових образів. Які види шарфів найбільш актуальні у 2021/22 розповімо прямо зараз.


Палантин

Це широкий шарф, що захищає жіночі плечі від холоду. Сприяла виникненню тенденції на палантини Ізабелла Палатинська. Вона почала носити шарф із соболя. Після цього, актуальності почали набувати витончені палантини з кашеміру та вовни.

Сьогодні ми можемо спостерігати величезну кількість різних моделей палантину: з бахромою, прикрашеними бісером, вишивкою, однотонні, в клітину і т.д. LuckyLOOK завжди йде в ногу з часом і вже представив у своїй колекції найкрасивіші шарфи-палантини із кашеміру та вовни. Це напрочуд теплі матеріали, міцні та зносостійкі. У колекції не тільки пастельні кольори аксесуара, а й яскраві, насичені відтінки: смарагдовий, глибокий синій, гірчичний, пурпуровий та інші. Справжньою родзинкою можна вважати двосторонні палантини. Їхня перевага – різні, часто контрастні відтінки. Експерти LuckyLOOK рекомендують жінкам поєднувати трендовий шарф зі светром, пальтом, шубою, коротким та довгим пуховиком; чоловікам – з піджаком та класичним пальтом.

Бафф

Це вид шарфа, що формою нагадує коротку трубу. Бафф одягається на шию і навіть на голову замість шапки. Особливо комфортно носити бафф тим, хто займається активними видами спорту в холодну пору року. Такий шарф не заважає і не вимагає того, щоб його укладали. У повсякденному житті бафф актуально поєднувати з дутою курткою або пуховиком, з таким верхнім одягом, де немає глибокого вирізу спереду. Тоді, такий практичний і затишний шарф виглядатиме гармонійно і зігріватиме в морозну погоду.

Снуд

Найчастіше широкий, довгий шарф, який можна намотувати на шию у два і більше обертів. Залежно від розміру снуд намотують на шию і покривають голову. Це дуже зручний аксесуар, який дозволяє не одягати шапку, але захищає від холоду. Снуд може бути хутряним, трикотажним, в'язаним, однотонним, рідше з принтом. Такий шарф стилісти радять поєднувати з пальтом, шубою, дублянкою, курткою.

В'язаний шарф

Класична модель шарфу, часто довгого розміру. Завжди вдало доповнює елегантне пальто, екошубу, стильно виглядає у поєднанні з дутою курткою та оверсайз пуховиком. В'язаний шарф може стати цікавим доповненням у спортивному образі. Це той аксесуар, який не зобов'язує дотримуватися лише одного стилю.

Бактус

Модний аксесуар, який дедалі більше набирає популярності. Бактус – трикутна косинка, яку можна носити як на шиї, так і на голові. У зимовий сезон актуальні бактуси з шерсті, з хутра, з мохера. З візерунками, принтами чи однотонні – існує великий вибір цього стильного аксесуара.


Стилісти LuckyLOOK радять експериментувати і чоловікам, і жінкам. Вибирайте кілька актуальних видів шарфів та складайте якнайбільше стильних образів. А наші експерти-консультанти завжди допоможуть підібрати ідеально придатні для вас аксесуари швидко та професійно!

Вибирайте аксесуари на нашому сайті, звертайтесь до нас в Дірект в Інстаграм, надсилайте свої фото, а наші експерти подбають про онлайн-підбір та проконсультують Вас безплатно. Або ж приходьте на шопінг у магазини мережі LuckyLOOK і насолодіться професійною роботою наших стилістів та широким асортиментом трендових головних уборів 2021/22.

Оцінка статті 0

Написати коментар

Оцінка