Трендові літні капелюхи 2021

22.08.2021

Капелюх – це must-have літнього сезону 2021, який обов'язково має бути у гардеробі у кожної модниці. Такий головний убір не тільки виглядає ефектно та стильно в образах, але й чудово виконує функцію захисту від яскравого сонця. Всім відомо, що капелюх – незамінний атрибут на пляжі, але модні тенденції сезону SS-2021 диктують нові правила: модні капелюшки на літо можна і потрібно впроваджувати в образи для міста, в стиль кежуал, бохо, мінімалізм, сафарі.

Щоб поєднання було актуальним та максимально гармонійним, ознайомимося з трендовими моделями капелюхів цього року.

З'ясуємо, як правильно вибрати літній капелюх

Білі капелюхи

Білий це універсальний колір, який легко поєднувати з іншими елементами образу. Він підходить як блондинкам, так і брюнеткам, особливо гарний вигляд має на засмаглій шкірі. Тому якщо ви не знаєте які капелюхи модні цього року і збираєтеся в спекотну країну, обов'язково візьміть білий капелюх. У ньому ви зможете відпочити на пляжі, прогулятися, розглядаючи пам'ятки, і навіть сходити на романтичну вечерю увечері. Білий колір безпрограшний, тому дуже актуальний серед модниць всього світу.


Такий головний убір практичніший, він не зігнеться, не втратить своєї форми. В'язані капелюхи набули своєї популярності переважно через те, що вони дуже легкі та зручні. А саме комфорт є основним критерієм модних look-ів 2021. В'язаний виріб стане чудовим доповненням образу у стилі бохо, сафарі, кежуал.

Канотьє

Класика у світі моди, must-have у гардеробі тих, хто любить виглядати стильно. З того часу, як всесвітньо відома Коко Шанель представила у своїй колекції різні моделі канотьє, цей головний убір не залишає список наймодніших жіночих головних уборів і до сьогодні. Напевно, немає того, кому б не підійшла форма канотьє. Суворі округлі форми, акуратні краї, стрічка на тулії досить гармонійно вписуються до типу кожної жінки. Кажуть, якщо ви ще не носили капелюхи, то варто почати саме з канотьє.

Федора

Капелюхи-федора – універсальний варіант на літній період. Головний убір підійде кожній модниці завдяки своїй універсальній формі, що нагадує ковбойський стиль. Вигляд, у який додають федору, відразу стає більш пікантним і стильним. Така форма успішно виглядатиме і в романтичному look-у, і в діловому. Сміливо можете комбінувати капелюх із повітряною легкою сукнею, а наступного дня одягнути суворий костюм, федору – і бути елегантною бізнеследі.

Капелюхи з хусткою/на зав'язках

Цей головний убір не такий універсальний, як ми розглядали вище, цей капелюх має прив'язку до певного образу. Але це не заважає йому завойовувати серця зірок, моделей та інфлюенсерів по всьому світу. Капелюх з хусткою дуже гармонійно поєднується з романтичним, ніжним, безневинним виглядом. Кожна дівчина в такому образі стає милішою та прекраснішою. Якщо у вас планується прогулянка набережною, пікнік біля моря, романтична зустріч, сміливо вибирайте актуальний капелюх на зав'язках.

Трилбі

У нинішньому сезоні капелюх-трилбі входить у топ найпопулярніших капелюхів. Це капелюх з трапецієподібною тулією, звуженої в передній частині, з обов'язковими трьома «вм'ятинами» на ньому та вузькими полями. Влітку актуальні солом'яні трилбі. Найчастіше представлені в чорному, коричневому, бежевому кольорах та хакі. У сезон весна-літо стилісти радять звернути увагу на капелюх-трилбі світлого кольору з контрастною чорною або коричневою стрічкою.

Кожен вид модного та стильного капелюха має свої унікальні особливості та неповторний характер. Надягши один капелюх, ви перевтілюєтеся в ніжну леді, одягнувши інший – відчуваєте себе впевненою, сильною жінкою. Щоб не позбавляти себе задоволення експериментувати з образами та головними уборами, вибирайте для своєї колекції кілька капелюхів і дозвольте собі бути різною!

Оцінка статті 0

Написати коментар

Оцінка