Сонцезахисні окуляри: тренди 2020

25.03.2020

Oversize чи модернова класика? Час задуматися про нову пару стильних окулярів! Тетяна Туча, засновниця LuckyLOOK, експерт з підбору сонцезахисних окулярів та головних уборів, розповіла нам про основні тренди 2020 року.

Також сьогодні у тренді сонцезахисні окуляри з блакитними, рожевими та червоними лінзами, які підвищують контрастність та створюють сонячний настрій навіть у похмуру погоду.

Тренд №1: класика з вузькими лінзами

Один із трендів цієї весни – класичні моделі окулярів зі звуженими лінзами. Оригінальне рішення для тих, хто справді стежить за модою. Такі окуляри привернуть увагу та підкреслять імідж! Варто розглянути рогові оправи із принтами та кольоровими лінзами. Я рекомендувала б такий варіант класики для міста, адже на пляжному відпочинку вузькі лінзи не захистять від сонця повністю.

Тренд №2: гранди

Протилежність вузьким моделям – окуляри oversize з великими лінзами та масивною оправою. Вони ідеальні для відпочинку біля моря, катання на яхті та подорожей, тому що добре захищають від сонця. Окуляри-гранди поєднуються з сукнями та капелюхами з широкими крисами, та підходять для жіночних образів. Але і класика, casual, спорт-шик, нью-лук, ретро-стиль також відмінно доповнюються грандами.

Тренд №3: еліпс

Характерна риса цих окулярів – довгаста овальна форма. У комбінації з лінзами окуляри-еліпси створюють неформальні образи. Вони ідеально поєднуються зі стилем спорт-шик та розбавляють повсякденні луки, надаючи їм гостроти. Однак, еліпси можна комбінувати з романтичним вбранням, наприклад, сукнями з квітковим принтом.

Тренд №4: sci-fi

Ультрамодні моделі з футуристичним дизайном чудово вписуються в повсякденні образи і надають їм трохи космічності. Кольорові прозорі лінзи звуженої форми в тонкій оправі – така модель окулярів стане ключовою під час створення модних весняних луків. Додайте у свій вішлист!

Оцінка статті 0

Написати коментар

Оцінка