Рекомендації щодо колірного поєднання головного убору з верхнім одягом

24.10.2019

Створити ідеальний образ та бути у тренді нелегке завдання. Але правильно поєднувати кольори у вбранні, ще більш глобальна проблема. Адже багато хто не знає, який колір головного убору гармонійно виглядатиме з їхнім верхнім одягом. А з року в рік, світові бренди пропонують достатньо одягу та аксесуарів у безмежному морі відтінків. Цього сезону Pantone Color Institute презентував Pantone Fashion Color Trend Report – світовий путівник по модній колірній гамі. Від цього у багатьох модниць світу голова пішла кругом.

Стилісти команди LuckyLOOK підготували модну колірну шпаргалку для поціновувачів стилю. Підібрати головний убір від LuckyLOOK, з такою підказкою, стане набагато швидше та зручніше.

Пропонуємо розглянути найпопулярніші та базові кольори верхнього одягу та головних уборів, які будуть ідеально виглядати у дуеті.

Якщо у вас чорного кольору верхній одяг, рекомендуємо підібрати головний убір, або палантин червоного, бордового, пудрового, рожевого, білого, зеленого та сірого кольорів. Образ від такого поєднання створюватиме блискучу комбінацію. Незалежно від того, якого кольору ви оберете головний убір, пам'ятайте, що чорний колір завжди буде домінувати, тому головний убір повинен бути яскравим та контрастним елементом у вашому вбранні.

Цього сезону все ще залишається в тренді сірий колір. Верхній одяг такого кольору виглядатиме гармонійно з головними уборами синього, бордового, червоного, фіолетового, бежевого та білого кольорів. Якщо ви хочете доповнити образ стильним палантином, не забувайте, що головний убір та палантин повинні перетинатися у колірній гамі та відтінках.

Бежевий колір, який завжди на піку популярності. Хітом минулого сезону був Camel coat, який носили як чоловіки, так і жінки. Цього сезону, бежевий залишається в тренді. Підібрати головний убір під такий колір не важко, адже з цим кольором поєднуються теплі та холодні відтінки. Ідеальну пару одягу в кольорі беж, складуть головні убори та аксесуари синього, блакитного, коричневого, бордового, червоного, чорного, сірого та білого кольорів.

Розкішний і «дорогий» колір – синій, який надає шику як повсякденному, так і класичному стилям. Прихильникам синього кольору та його відтінкам у верхньому одязі ми рекомендуємо звернути увагу на головні убори бордового, червоного, зеленого, сірого, коричневого, чорного та білого кольорів. Палантин і шарф потрібно підбирати тих же відтінків, щоб ваш лук виглядав цілісно.

Червоний – дуже яскравий та сміливий колір. Ідеально поєднуватиметься з такими кольорами: чорний, білий, сірий, бежевий, хакі. Також можна підібрати головний убір темніших або світлих відтінків червоного, щоб створити стильний акцент саме на головному уборі.

Пудрові кольори, на перший погляд, здаються нудними та драматичними. Тому такі кольори варто доповнювати та врівноважувати відтінками, які створюють спокійний, але водночас не монотонний образ. Це чорний, сірий, білий, бузковий, рожевий та колір фуксія.

Ще один із популярних кольорів, якому не страшні ні час, ні вік – зелений та його відтінки. У сезоні Fall-Winter 19/20, згідно з палетом від Pantone, модним є оливковий колір. Кольори головних уборів, які доповнять лук з верхнім одягом оливкового кольору – чорний, сірий, білий, бежевий та червоний.

Особливої ​​уваги заслуговує верхній одяг із принтами. На перший погляд, здається, що підібрати під такий одяг головний убір складно, але це не так. Головне правило, якого варто дотримуватися – чим складніший принт і текстура верхнього одягу, тим простіше має бути головний убір, палантин, або шарф.

Підсумовуючи, хочемо відзначити, що не складно підібрати головний убір до верхнього одягу за кольором, коли тебе консультують у цьому професіонали. У мережі магазинів LuckyLOOK, працюють стилісти-консультанти, до яких ви завжди можете звернутися з проханням допомогти у підборі капелюха, картуза, берета, шапки, палантину та шарфу. Ви отримаєте бездоганну та професійну допомогу у створенні стильного образу, та обов'язково доповните враження зарядом гарного настрою.

Оцінка статті 0

Написати коментар

Оцінка