Модні сонцезахисні окуляри 2020

22.05.2020

Попри циклічність моди, вона щороку несе у собі фантастичні зміни у тенденціях сонцезахисних окулярів. Адже поєднання трендів і модних форм можуть бути абсолютно різні і часом дуже непередбачувані.

Наприклад, у сезоні 2020 дуже модні окуляри від сонця у металевих оправах округлих форм.

При цьому круглі окуляри від сонця можуть бути 4 видів:

Леннони

Ідеальні круглі сонцезахисні окуляри, які в народі називають «Леннони», тому що історія їх популярності почалася ще у 1960-х, під час зростання популярності The Beatles. Ця форма мала особливий попит у творчих колах і дуже часто її вибирали співаки, актори та інші знаменитості, щоб приховати наслідки неймовірних вечірок.

Тішейди

Тішейди, більш сучасний підвид «Леннонів», також круглі, але форма вже не настільки правильна і це істотно розширює універсальність цих модних сонячних окулярів унісекс. Вони чудово поєднуються з класичними стилями, але ще краще поєднуватимуться зі стилем смарт-кежуал, кежуал, хіпі, преппі, гранж.


Еліпси

Еліпси, на відміну від «Леннонів» і Тішейдів – це овальні сонцезахисні окуляри. Такі окуляри невагомі, в акуратній металевій оправі, відмінний аксесуар на додаток до стилів спорт-шик, кежуал, смарт-кежуал, еклектика, гранж.

А також дуже модні круглі окуляри у вінтажному стилі або в стилі Стім-панк. Ідеальний вибір, щоб наголосити на своїй індивідуальності. Така форма підходить сміливим та динамічним дівчатам та брутальним, сміливим чоловікам.

Маски

На цьому модні сонячні окуляри у 2020 році тільки починаються. Наші експерти відзначають небувалу популярність масок. Вони увійшли в моду ще у 2019 році, але у 2020 мають небувалий попит як серед чоловіків, так і серед жінок. Ці форми вибирають стильні та сміливі молоді люди, ті, хто любить бути поміченими.

Геометрія

Як можна вибрати окуляри від сонця у 2020 році не враховуючи найважливіший тренд у цьому сезоні – Геометрія? Неможливо! Адже ця тенденція просто неймовірна, а окуляри надзвичайно привабливі. Форма окулярів може бути абсолютно різною, так само як і розміри лінз. Але, основні відмінні характеристики – гострі чіткі кути і скошені форми.

Гранди

Разом з окулярами від сонця з геометричними формами слід відзначити й окуляри Гранди. Моду на ці величезні сонцезахисні окуляри започаткувала Жаклін Кеннеді. Подейкують, що вона намагалася приховати за величезними лінзами та великими окулярами недоліки зовнішності. Але ми, як експерти, заявляємо, що окуляри створені для підкреслення гідності та індивідуального стилю, а також для захисту від ультрафіолетових випромінювань.

Більш детально про модні жіночі сонцезахисні окуляри в 2020 році та про чоловічі окуляри від сонця рекомендуємо ознайомитися за посиланнями.

А ще простіше проконсультуватися online у ​​Direct Instagram @luckylook_ukraine, де експерти з підбору сонцезахисних окулярів та головних уборів LuckyLook з радістю допоможуть вибрати окуляри по фото on-line.

Оцінка статті 0

Написати коментар

Оцінка