LuckyLook – єдиний у своєму роді бренд

02.10.2020

Засновник та ідейний натхненник LuckyLOOK – Тетяна Туча, експерт з підбору сонцезахисних окулярів та головних уборів. Тетяна створила команду-сім'ю, бренд, який є неповторним та робить кожного клієнта стильним та щасливим. Більш того, кожен аксесуар колекції LuckyLOOK приносить удачу, стає особистим талісманом. Саме тому символом нашої компанії є золота рибка, яка приносить щастя та удачу Клієнту.

LuckyLOOK – перший європейський бренд, який спеціалізується на професійному підборі сонцезахисних окулярів та головних уборів, вибір споживачів 2017-2020 за результатами Української народної премії.

Стилісти-консультанти LuckyLOOK – це власники унікальної професії, адже тільки у нас навчають правильно підбирати сонцезахисні окуляри та головні убори. Ми команда однодумців, експерти своєї справи та з гідністю усвідомлюємо важливість нашої професії.

Наша компанія має унікальну філософію: ми працюємо з душею та продаємо через серце. Місія компанії: донести культуру носіння сонцезахисних окулярів та головних уборів Клієнту. Оскільки 95% чоловіків та жінок вважають, що окуляри їм не личитимуть, а шапка чи панама зовсім не для них, ми впевнено ламаємо цей стереотип. Наші консультанти закінчують Академію стилістів LuckyLOOK, щоб вміти професійно підібрати клієнту такий аксесуар, щоб не тільки змінити у зворотний бік його думку про окуляри або головні убори, а по-справжньому ощасливити Клієнта.

Коли ми слухаємо відгуки про аксесуари LuckyLOOK, коли з року в рік отримуємо звання «Найкраща мережа сонцезахисних окулярів», ми щиро радіємо, що нам вдається зробити жінок та чоловіків України стильнішими та щасливішими. Це не тільки приємно, але й мотивує нас стати кращими та приносити користі ще більше.

Кожна колекція LuckyLOOK створюється відповідно до останніх тенденцій моди, вивчаються матеріали для аксесуарів і відбираються найкращі. У магазинах LuckyLOOK завжди є пара окулярів і головний убір, які сядуть на Вас немов вилиті. Адже кожен аксесуар продуманий та виконаний із турботою до майбутнього клієнта.

Одного разу звернувшись до LuckyLOOK, неможливо змінити цей бренд. Стиль, якість, любов та удача – це те, що вибирають та чому довіряють сотні клієнтів.

Оцінка статті 0

Написати коментар

Оцінка