Найкращі тренди сонцезахисних окулярів весна-літо 2022/2023

21.06.2022

Люди носять багато модних аксесуарів, щоб виглядати модно. Окуляри - це аксесуар, який змінює правила гри, оскільки вони можуть допомогти вам змінити свій образ так, як ви цього хочете: гламурним, зухвалим, стильним, класним, що завгодно. Безперечно, окуляри - це особистий аксесуар.

Крім того, це одне з небагатьох доповнень, здатних зібрати будь-яке вбрання воєдино. Однак, на відміну від сумок чи шарфів, окуляри, безумовно, не є універсальними. Хтось схиляється до мінімалістичного образу, а хтось прагне чогось екстраординарного. Однак, є кілька трендів в окулярах, які ідеально підійдуть усім, незалежно від їхнього улюбленого стилю.

Вузька класика

Чудова заміна звичним класичним окулярам, які вже не дивують. Ця форма гармонійно виглядає та робить цікавим будь-який образ, тому ти точно не прогадаєш, якщо візьмеш саме її.

Геометрія

Варіантів цієї форми дуже багато (ромби, шестикутники й т.д.), але кожна виграшно підкреслює риси практично усіх типів обличчя та стильно виглядає з образами у стилі кежуал, мінімалізм, класика та спорт-шик.

Раунди (круглі)

Ця форма вже встигла полюбились багатьом, тому знову повертається до трендів. І не дарма, адже вони настільки універсальні, що стали фаворитами як і культових зірок рок-н-ролу, так і романтичних жінок.

Квадрати (особливо oversize)

Якщо ти любиш виглядати впевнено та сміливо – ця форма саме для тебе. А якщо ти хочеш додати непередбачуваності, то поєднай ці окуляри з легким, повітряним вбранням.

Гранди

Мають форму oversize, яка максимально захищає обличчя від сонця та надає образам нотки загадковості та фешну. Пасує до багатьох стилів, але особливо виграшно виглядає у жіночних луках.

Маска

Окуляри для справжніх модних сміливців та любителів експериментувати з образами, які привертають увагу інших. Форма унісекс.

Незалежно від того, яка на вулиці пора року, перший аксесуар, про який думають усі, це круті сонцезахисні окуляри. Крім забезпечення необхідного захисту ваших очей, вони також підкреслюють ваш стиль і висловлюють вашу індивідуальність. Минули часи обмеженого вибору форм та стилів сонцезахисних окулярів.

Сьогодні кожен може знайти десятки привабливих фасонів, які ідеально доповнять його вбрання та підкреслять особливості. Насправді є кілька культових форм, які допоможуть вам скласти повний гардероб окулярів і будуть виглядати стильно протягом декількох сезонів. А щоб вибрати трендову форму, яка ідеально пасуватиме саме тобі, звертайтеся до наших стилістів LuckyLOOK, які допоможуть з вибором

Оцінка статті 0

Написати коментар

Оцінка